incredible-marketing Arrow

“Mommy Makeover” – Το ολοκληρωμένο πακέτο αναζωογόνησης για τις μαμάδες!

Έχεις δοκιμάσει όλες τις δίαιτες του κόσμου και έχεις ξεπατωθεί στη γυμναστική αλλά η κοιλιά της εγκυμοσύνης δε λέει να φύγει;  Έχεις βαρεθεί να σε ρωτάνε άγνωστοι στο δρόμο και στα καταστήματα πόσο μηνών έγκυος είσαι, ενώ δεν είσαι;!  Ήρθε μάλλον ο καιρός να μάθεις για το «mommy makeover»!

Τι είναι αυτό ρωτάς; Διάβασε και μάθε πως μπορείς να μεταμορφώσεις το σώμα σου!

Όπως έχεις καταλάβει από την πάνω φράση, η πρώτη λέξη, «mommy», αναφέρεται σε σένα, που έχεις αφιερώσει το σώμα σου για να φέρεις στη ζωή το αγγελούδι σου, ενώ η δεύτερη λέξη, «makeover», αναφέρεται στην «αναγέννηση» του σώματος και του εαυτού σου. Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αποκτήσουν τη σιλουέτα που είχε το σώμα τους πριν την εγκυμοσύνη, όση γυμναστική και να κάνουν, γι’ αυτό και χρειάζονται τη βοήθεια επέμβασης. Αν είσαι μια από αυτές, τότε ίσως να πρέπει να κάνεις αυτό το έξτρα βήμα για να επαναφέρεις το σώμα σου στη μορφή που είχε πριν γεννήσεις.

Το mommy makeover αποτελείται από ένα συνδυασμό επεμβάσεων. Αποτελείται κυρίως από τις επεμβάσεις αναδόμησης και επανόρθωσης του στήθους, τη κοιλιοπλαστική και τη λιποαναρρόφηση, αλλά, συμπεριλαμβάνει επίσης, την αύξηση γλουτών, την αιδιοπλαστική, τη βραχιονοπλαστική και άλλες επεμβάσεις ανανέωσης του σώματος. 
Ο Δρ Σταύρου εδώ προσθέτει: «Ζητώ πάντα από τους ασθενείς μου να δίνουν προτεραιότητα στα σημεία που θέλουν να διορθώσουν και να βελτιώσουν, ούτως ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα πλάνο με βάση τις επιθυμίες τους και τις πρακτικές λεπτομέρειες της επέμβασης.»

Σωματικες αλλαγες

Είναι γνωστό πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα, το σώμα περνάει από αρκετές αλλαγές. Όταν θηλάζεις, οι ιστοί του μαστού ανταποκρίνονται στις φυσιολογικές κυκλικές ορμονικές αλλαγές καθώς και στις συνεχείς ορμονικές μεταβολές. Εξαιτίας αυτού, τα στήθη αυξάνονται σε μέγεθος και στη συνέχεια μειώνονται και πάλι όταν έχουν εξαλειφθεί τα κανονικά επίπεδα ορμονών. Αν και αυτή είναι μια απολύτως φυσιολογική διαδικασία, αφού τελειώσει, μπορεί να αφήσει τα στήθη να φαίνονται κενά και ξεφούσκωτα.

Ομοίως, οι κοιλιακοί ιστοί ανταποκρίνονται με εξαιρετική ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η επέκταση της κοιλιάς μιας εγκύου γυναίκας μπορεί να οδηγήσει στο διαχωρισμό των κοιλιακών μυών, σε αλλαγές βάρους και στη μετέπειτα συσσώρευση των αποθεμάτων λίπους. Παρά την εγγενή ελαστικότητα του δέρματος, το περιττό δέρμα του κοιλιακού τοιχώματος μετά τον τοκετό, δεν μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση του. Τότε είναι που πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να προχωρήσεις σε ένα mommy makeover.

Χάρη στο mommy makeover θα κερδίσεις όλη την αυτοπεποίθηση που έκρυψες στη ντουλάπα, μαζί με εκείνο το στενό φόρεμα που θα ήθελες τόσο πολύ να ξαναφορέσεις. Θα μπορείς να αγκαλιάζεις το σώμα σου χωρίς να περισσεύει το χαλαρό δέρμα. Το στήθος σου δεν θα κοιτάει το πάτωμα λυπημένα και θα «γεμίζεις» τα ρούχα αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ σου. Θα αγαπήσεις εσένα και μόλις το κάνεις αυτό, θα αγαπήσουν την αυτοπεποίθησή σου και οι υπόλοιποι γύρω σου.

Εμπιστευσου τον ειδικο!

Καταληκτικά, ο Δρ Σταύρου επισημαίνει: «Χρειάζεται χρόνος όχι μόνο να καταλάβεις ποια διαδικασία είναι κατάλληλη για εσένα αλλά και να επιλέξεις έναν ειδικευμένο πλαστικό χειρουργό με τον οποίο έχεις δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αισθάνεσαι σίγουρη ότι θα σου δώσει το σώμα που ονειρεύεσαι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε ένα συμβουλευτικό ραντεβού όπου μπορείς να έρθεις στην κλινική, να συναντήσεις την ομάδα και να ρίξεις μια ματιά στο χώρο του ιατρείου. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να μάθουμε τις επιθυμίες σου και να σε ενημερωθείς σχετικά με τη διαδικασία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.»

Έγινες μαμά αλλά παραμένεις ακόμη γυναίκα! Μην ξεχνάς να φροντίζεις και να χαρίζεις δώρα και στον εαυτό σου!


Πάτησε ΕΔΩ για να κλείσεις ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τον Δρ Σταύρου και να λύσεις όλες σου τις απορίες σχετικά με το mommy makeover!

The following two tabs change content below.
Excellence is in the details. Give attention to the details and excellence will come.

View more posts by Dr. Stavrou

Contact Us

Privacy Policy

Addresses:

38 Klimentos Str, 1061, Nicosia, Cyprus

Get Directions

70 Agias Fylaxeos Str, 3025, Limassol, Cyprus

Get Directions

66 Sir Adrian Dingli Str, SLM 1901 Sliema, Malta

Get Directions

5-7 Distomou Str, 15125, Athens, Greece

Get Directions

Contact Information:

Office Hours:

Mon - Fri: 09:00 – 20:00

Sat: 09:00 – 13:00


Mon: 10:00 – 20:00

Tue: 02:00 – 20:00

Wed: 10:00 – 16:00

Thu: 12:00 – 20:00

Fri: 09:00 – 16:00


Mon - Fri: 09:00 – 20:00

Sat: 09:00 – 13:00